Over ons


De Mission Critical Solutions Group is een bedrijvengroep met meer dan 25 jaar ervaring in professionele radio- en datacommunicatie en een uitstekende staat van dienst. De groep laat klinkende groeicijfers en een goede financiële gezondheid zien die nieuwe investeringen mogelijk maken. Het Lifeline platform is hét voorbeeld van innoveren en investeren in de toekomst.


Ons werkgebied beslaat de gehele Benelux. Daarbuiten werken wij met toegewijde partners.

De Mission Critical Solutions Group groep bestaat uit meerdere afzonderlijke business units waaronder Abiom Communication Systems, Abiom Fleetsystems, Abiom Special products, Abiom Communication & Control Systems en C-pro.
Iedere unit heeft zijn eigen specialisatie en identiteit. De bundeling van know how en de jarenlange ervaring van ons team is de kracht van de groep. Voor nagenoeg ieder vraagstuk op het gebied van missie- en bedrijfskritische communicatietechnologie vinden wij een antwoord. ‘Bestaat niet’ zit niet in ons DNA, de oplossing komt er. Onze opdrachtgevers dagen ons doorlopend uit, zij moeten onder alle omstandigheden kunnen vertrouwen op feilloos werkende communicatie in hun werkproces, op een missie en tijdens een inzet.

Het team


Ons team is een groep van ruim 100 radio en engineering specialisten die dagelijks met passie voor het vak en betrokkenheid bezig zijn met maar één ding; het leveren van hoogwaardige oplossingen aan de meest veeleisende gebruikers.
Bijzonder trots zijn wij op het feit dat wij met onze oplossingen een bijdrage leveren aan goede communicatie en daarmee de veiligheid van gebruikers in het hogere geweldsspectrum. Met meer dan 150.000 randapparaten dagelijks in gebruik vertrouwen gebruikers 24/7 en 365 dagen per jaar op onze oplossingen. Het kunnen vertrouwen op feilloos werkende communicatie is de basis van een geslaagde operatie.

Wij zijn klaar voor de toekomst en nemen u graag mee…